Gastenboek

Hieronder vindt u de reacties van onze gasten die een van de tours hebben meegemaakt:

Van: Frans Peters; Tarcisiusschool Brakkenstein Nijmegen; 30 maart 2016
Onderwerp: Schitterende tour

Vandaag een schitterende Liberationtour met ‘internationaal’ gezelschap (Nieuw Zeeland, Canada en wat Nederlanders) met een ‘zorgzame en betrokken’ gids. Bert, bedankt voor je interessante en mooie verhalen. Ze hebben indruk op ons gemaakt.

Van: Fam. van Nispen, 25 oktober

Onderwerp: Liberation Tour: 2,5 uur op het puntje van je stoel

Op zaterdag 25 oktober 2014 hadden wij het genoegen de laatste Liberation Tour van het seizoen mee te maken. Onze Tour guides Bert en Hennie schotelden ons een 2,5 uur durend programma voor, waarbij iedereen op het puntje van zijn Jeep-stoel zat.
Woonachtig in Nijmegen en werkzaam in Groesbeek worden we nu elke dag herinnerd aan deze onvergetelijke Tour. De complimenten en veel dank.

 

Van: Frank van Gisteren

Beste Bert,

Ik kan je niet zeggen hoe ik genoten heb van de prachtige jeep rondrit afgelopen zaterdag de 15e oktober van 10:00 uur ’s morgens. In een woord fantastisch!

 

Van: jarno de beijer

Onderwerp: tour 29 september

Samen met vader en schoonvader de tour gemaakt op 29 september. Wij hebben hier allemaal van genoten. De verhalen, locatie’s en kennis van Bert gaven de dag een zeer mooie invulling. Natuurlijk doet de Dodge ook veel aan de hele belevenis.

 

Van: Gerrit Janssen

Onderwerp: liberationtour 27-09-2014

Bert en Toontje,
jullie hebben ons een prachtige dag bezorgd in het zonnige Groesbeek.
Wij zullen er nog lang over na praten.
Alles, maar dan ook alles, was tot in de puntjes verzorgd. Bedankt.

Van: Andrea en Lorenz, 21 september

Beste Bert,

Nog ontzettend bedankt voor de mooie Liberation Tour! Onze getuigen, ceremoniemeester en ook wijzelf waren erg verrast over hoeveel er in en rondom Groesbeek is gebeurd zeventig jaar geleden. Tijdens herdenkingen en vieringen lijkt het soms zo lang geleden – ‘ver voor onze tijd’ – maar de tour in de Dodge liet ons ervaren hoe dichtbij de gebeurtenissen van toen werkelijk bij ons staan, en waarom het belangrijk is de verhalen van toen te blijven vertellen.

Ook bedankt dat je nog een extra tour hebt willen geven in de namiddag. Het was een prachtige dag en jouw tour heeft de hele groep gegrepen: we praten er nog steeds over na.

Veels succes toegewenst met Liberation Tour!

Van: Peter Hardy

Hallo Bert

Wij collega’s van APG buitendienst hebben ontzettend genoten van een historische rijtoer in een prachtige omgeving van Groesbeek (TOSCANE van Gelderland).
In 3 oude legervoertuigen werden we rondgeleid naar indrukwekkende plekken waar Market Garden, het frontgebied, de evacuatie en operatie Veritable in de 2e WO hebben plaatsgevonden.
Dit alles onder bezielde leiding van Bert die zeer deskundig en vol enthousiasme ons bijpraatte over de gebeurtenissen van de 2e WO.

Daarna mochten we afsluiten met een heerlijke barbecue.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

APG Buitendienst
Peter Hardy

Van: Astrid, 12 september 2014

Hoi Bert,
BBQ was echt super, eten was prima en volop keuze.
Iedereen vond het teamuitje zeer geslaagd!

Afgelopen zaterdag stond in het Noordhollands Dagblad een groot artikel over Margret Garden. Leuk om te lezen als je een dag eerder daar zelf geweest bent.

Van: Alex Maas

Onderwerp: Complimenten!

este Bert,
We hebben enorm genoten van de tour en in het bijzonder van jouw hartelijke ontvangst en deskundige uitleg. Veel succes en wie weet tot ziens in de buurt van Nijmegen!
Groeten namens van de families Maas en v.d. Woude, Alex Maas

 

Van: Johan Masselink <johan.masselink@home.nl>
Onderwerp: liberationtour

We hebben genoten van de liberationtour, je haalde ons op met de Dodge bij de boeren camping aan een zijstraat van de zevenheuvelenweg waar we stonden met onze blauwe VW bus, de uitleg en het hele verhaal omtrent de landingen was erg indrukwekkend. We willen de glider die bij Bredeweg gebouwd is nog graag bekijken maar weten niet of dit nog mogelijk is

Van: Stichting ’t Loons Heem, Hoogeloon, 20 juni 2014

Beste Bert ik wil u namens ons hele gezelschap hartelijk danken voor de voortreffelijke manier waarop U de Liberation Tour voor ons gestalte heeft gegeven en ik kan de tour van harte aanbevelen bij eenieder die ook maar enige belangstelling heeft voor hetgeen nu 70 jaar geleden in de omgeving van Groesbeek heeft plaatsgevonden en waaraan wij uiteindelijk allemaal onze vrijheid te danken hebben.

Van: Mireille, 19 juni

Een prachtige omgeving, een ‘coole’ auto, originele beelden en geluid en de bevlogenheid van Bert maken deze tocht echt tot een aanrader. Heel bijzonder en de verrassing aan het eind voor de jongens maakte het meer dan af!

Van: Suzanne, 15 juni

Het is een speciale ervaring om op de daadwerkelijke locaties te staan en horen en te zien (film in de Jeep) hoe het er met de bevrijding van Nederland (de operatie Market Garden) eraan toe is gegaan. Bert is een deskundige en zeer enthousiaste gids, die de informatie op een boeiende manier kan vertellen. De jaren 40 muziek tijdens de ritten zorgt daarbij voor een extra sfeer. Deze tour kan ik iedereen van harte aanbevelen!! Bert, wij hebben een TOP dag gehad daarvoor heel hartelijk dank!

Van: Wannie, 14 juni
Een echte aanrader! Indrukwekkend. Woon al zolang in Groesbeek maar Bert breng je naar plekken waar ik nog nooit ben geweest. De hele tour vertelt Bert vol passie de gebeurtenissen of als hij er zelf bij is geweest, geweldig!!!! Over deze tour kun je niet twijfelen ,dit moet je meemaken!!!!

Van: Claudia, 14 juni
De tour is ontzettend leuk en leerzaam en wordt ontzettend bezielend verteld. We hebben een geweldige middag gehad!! Een aanrader voor iedereen..

Van: Anneke, 2 juni
Beste Bert,

We hebben een geweldige dag gehad!
Heel erg bedankt voor de fantastische organisatie. Van begin tot eind is het allemaal vlekkeloos verlopen.
Van de koffie met gebak in het museum (heerlijk na zo’n lange rit) tot en met het heerlijke diner in LaVie. Het museum heeft veel indruk gemaakt en het was fijn om die informatie mee te kunnen nemen tijdens onze rit. De lunch was prima verzorgd en erg lekker! En het klapstuk was natuurlijk de rit met jou. Iedereen heeft er van genoten en jouw naam is tijdens het diner nog vaak gevallen, vol lof over je kennis en enthousiasme. En het diner was heerlijk, heel goed verzorgd en erg lekker. Kortom: we hebben een topdag gehad!
Gisteren kreeg ik nog een mailtje van onze vrienden met de vraag om jou te bedanken.
En bedankt voor de link over Jedburgh. Ik had al wat zitten googelen maar kon het niet vinden.

Ik voeg nog een paar foto’s toe, misschien kun je er iets mee.
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de perfecte organisatie.
We kijken met heel veel plezier terug op deze dag.

Van: Evert, 30 mei

Op 3 mei hebben wij als 5 zwagers de liberation tour gedaan. Het was een geweldig ervaring. Heel goed verzorgd. Het was geweldig om op een “tv-scherm” historische beelden te zien en daar nu gewoon te staan.
Het was echt een perfecte dag.

Van: Dennis, 26 mei
Super interessante tour en niet alleen door de omgeving maar ook door Bert die met recht “een gids met passie” kan worden genoemd.
Een aanrader voor een ieder die meer wil weten over de bevrijding!!

Van: Marten, 10 mei 2014

De jongens waren echt enthousiast en onder de indruk.
Daarom nog van harte bedankt.

Van: Frans, 21 april 2014

“op een enerverende wijze zijn we meegenomen naar belangrijke locaties uit de oorlogsgeschiedenis van Groesbeek in de periode september 1944 en februari 1945. In beeld en geluid wordt deze tijd tot leven gebracht.
Voor een ieder met interesse in de gebeurtenissen aan het einde van WO ll is het een must om deze tour mee te maken.”

Van: Laura en Dorine, 29 oktober 2013

Enkele weken geleden mochten we (Laura en ik) meegenieten van een prachtige tour door Groesbeek met Bert. Woon je in Groesbeek, kom je op plekken waar je nog nooit geweest bent! Met verhalen over de Tweede Wereld Oorlog. Bert bedankt het was heel erg interessant, we zullen er zeker reclame voor maken!

Van: Theo, 15 september 2013

ik heb gisteren genoten van de tour. En met mij denk ik iedereen die er bij was.
Je hebt echt in een korte tijd iets heel moois neergezet wat volgens mij veel mensen aanspreekt!
Een combinatie van geschiedenis (feiten en emoties), mooie omgeving en interessant voertuig.

Van: Bloemink

Onderwerp: On tour op 14 augustus

Bericht inhoud:
Vanuit camping De Hooge Hof, werden we afgelopen woensdag hartelijk welkom geheten in de Beep van Bert. Na een korte inleiding gingen we van start. Wat een geweldige ervaring hebben we opgedaan. Helemaal de kinderen die voorin mochten zitten. Zo hebben wij een nog betere beleving gekregen. En nu zitten we continu te kijken naar de “oefenbommen”!!

Van: Paul
Onderwerp: Highlights tour

Bericht inhoud:
Het is een unieke ervaring om op de daadwerkelijke locaties te horen en te zien hoe het er destijds aan toe is gegaan. Bert is een deskundige en zeer enthousiaste gids, die de informatie op een boeiende manier kan vertellen. De jaren 40 muziek tijdens de ritten zorgt daarbij voor een extra sfeer. Deze tour kan ik iedereen van harte aanbevelen!!

Van: Liberation Route Europe Team <f.kurstjens@liberationroute.com>
Onderwerp: Geweldig teamuitje!

Bericht inhoud:
In juli heeft Bert voor het Liberation Route Europe team een battlefield tour georganiseerd als teamuitje. Begonnen met een tour door het Nationaal Bevrijdingsmuseum, daarna opgehaald met een prachtige legertruck om vervolgens (offroad) door de heuvels van Groesbeek te rijden terwijl Bert vertelde wat er op bepaalde plekken was gebeurd tijdens de oorlog. Na een heerlijke liberationlunch hebben we nog actief een potje diskgolf gespeeld voor de teamspirit. Bert, ontzettend bedankt voor de prachtige tour, we hebben allemaal erg genoten en komen zeker nog een keer terug!! Succes!Below are the comments from our guests who have experienced one of the tours:

Van: Stichting ’t Loons Heem, Hoogeloon, 20 juni 2014

Beste Bert ik wil u namens ons hele gezelschap hartelijk danken voor de voortreffelijke manier waarop U de Liberation Tour voor ons gestalte heeft gegeven en ik kan de tour van harte aanbevelen bij eenieder die ook maar enige belangstelling heeft voor hetgeen nu 70 jaar geleden in de omgeving van Groesbeek heeft plaatsgevonden en waaraan wij uiteindelijk allemaal onze vrijheid te danken hebben.

Van: Mireille, 19 juni

Een prachtige omgeving, een ‘coole’ auto, originele beelden en geluid en de bevlogenheid van Bert maken deze tocht echt tot een aanrader. Heel bijzonder en de verrassing aan het eind voor de jongens maakte het meer dan af!

Van: Suzanne, 15 juni

Het is een speciale ervaring om op de daadwerkelijke locaties te staan en horen en te zien (film in de Jeep) hoe het er met de bevrijding van Nederland (de operatie Market Garden) eraan toe is gegaan. Bert is een deskundige en zeer enthousiaste gids, die de informatie op een boeiende manier kan vertellen. De jaren 40 muziek tijdens de ritten zorgt daarbij voor een extra sfeer. Deze tour kan ik iedereen van harte aanbevelen!! Bert, wij hebben een TOP dag gehad daarvoor heel hartelijk dank!

Van: Wannie, 14 juni
Een echte aanrader! Indrukwekkend. Woon al zolang in Groesbeek maar Bert breng je naar plekken waar ik nog nooit ben geweest. De hele tour vertelt Bert vol passie de gebeurtenissen of als hij er zelf bij is geweest, geweldig!!!! Over deze tour kun je niet twijfelen ,dit moet je meemaken!!!!

Van: Claudia, 14 juni
De tour is ontzettend leuk en leerzaam en wordt ontzettend bezielend verteld. We hebben een geweldige middag gehad!! Een aanrader voor iedereen..

Van: Anneke, 2 juni
Beste Bert,

We hebben een geweldige dag gehad!
Heel erg bedankt voor de fantastische organisatie. Van begin tot eind is het allemaal vlekkeloos verlopen.
Van de koffie met gebak in het museum (heerlijk na zo’n lange rit) tot en met het heerlijke diner in LaVie. Het museum heeft veel indruk gemaakt en het was fijn om die informatie mee te kunnen nemen tijdens onze rit. De lunch was prima verzorgd en erg lekker! En het klapstuk was natuurlijk de rit met jou. Iedereen heeft er van genoten en jouw naam is tijdens het diner nog vaak gevallen, vol lof over je kennis en enthousiasme. En het diner was heerlijk, heel goed verzorgd en erg lekker. Kortom: we hebben een topdag gehad!
Gisteren kreeg ik nog een mailtje van onze vrienden met de vraag om jou te bedanken.
En bedankt voor de link over Jedburgh. Ik had al wat zitten googelen maar kon het niet vinden.

Ik voeg nog een paar foto’s toe, misschien kun je er iets mee.
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de perfecte organisatie.
We kijken met heel veel plezier terug op deze dag.

Van: Evert, 30 mei

Op 3 mei hebben wij als 5 zwagers de liberation tour gedaan. Het was een geweldig ervaring. Heel goed verzorgd. Het was geweldig om op een “tv-scherm” historische beelden te zien en daar nu gewoon te staan.
Het was echt een perfecte dag.

Van: Dennis, 26 mei
Super interessante tour en niet alleen door de omgeving maar ook door Bert die met recht “een gids met passie” kan worden genoemd.
Een aanrader voor een ieder die meer wil weten over de bevrijding!!

Van: Marten, 10 mei 2014

De jongens waren echt enthousiast en onder de indruk.
Daarom nog van harte bedankt.

Van: Frans, 21 april 2014

“op een enerverende wijze zijn we meegenomen naar belangrijke locaties uit de oorlogsgeschiedenis van Groesbeek in de periode september 1944 en februari 1945. In beeld en geluid wordt deze tijd tot leven gebracht.
Voor een ieder met interesse in de gebeurtenissen aan het einde van WO ll is het een must om deze tour mee te maken.”

Van: Laura en Dorine, 29 oktober 2013

Enkele weken geleden mochten we (Laura en ik) meegenieten van een prachtige tour door Groesbeek met Bert. Woon je in Groesbeek, kom je op plekken waar je nog nooit geweest bent! Met verhalen over de Tweede Wereld Oorlog. Bert bedankt het was heel erg interessant, we zullen er zeker reclame voor maken!

Van: Theo, 15 september 2013

ik heb gisteren genoten van de tour. En met mij denk ik iedereen die er bij was.
Je hebt echt in een korte tijd iets heel moois neergezet wat volgens mij veel mensen aanspreekt!
Een combinatie van geschiedenis (feiten en emoties), mooie omgeving en interessant voertuig.

Van: Bloemink

Onderwerp: On tour op 14 augustus

Bericht inhoud:
Vanuit camping De Hooge Hof, werden we afgelopen woensdag hartelijk welkom geheten in de Beep van Bert. Na een korte inleiding gingen we van start. Wat een geweldige ervaring hebben we opgedaan. Helemaal de kinderen die voorin mochten zitten. Zo hebben wij een nog betere beleving gekregen. En nu zitten we continu te kijken naar de “oefenbommen”!!

Van: Paul
Onderwerp: Highlights tour

Bericht inhoud:
Het is een unieke ervaring om op de daadwerkelijke locaties te horen en te zien hoe het er destijds aan toe is gegaan. Bert is een deskundige en zeer enthousiaste gids, die de informatie op een boeiende manier kan vertellen. De jaren 40 muziek tijdens de ritten zorgt daarbij voor een extra sfeer. Deze tour kan ik iedereen van harte aanbevelen!!

Van: Liberation Route Europe Team <f.kurstjens@liberationroute.com>
Onderwerp: Geweldig teamuitje!

Bericht inhoud:
In juli heeft Bert voor het Liberation Route Europe team een battlefield tour georganiseerd als teamuitje. Begonnen met een tour door het Nationaal Bevrijdingsmuseum, daarna opgehaald met een prachtige legertruck om vervolgens (offroad) door de heuvels van Groesbeek te rijden terwijl Bert vertelde wat er op bepaalde plekken was gebeurd tijdens de oorlog. Na een heerlijke liberationlunch hebben we nog actief een potje diskgolf gespeeld voor de teamspirit. Bert, ontzettend bedankt voor de prachtige tour, we hebben allemaal erg genoten en komen zeker nog een keer terug!! Succes!