Prijzen 2020


Gemeente Groesbeek

Tip voor de tour met de DODGE:

Voor 5,75 p/p kunt u koffie of thee met een plakje cake bijboeken. Hiervoor maken we een extra stop bij een horeca gelegenheid die langs de route ligt.
Wilt u liever bier, wijn of fris met een snack? Geen probleem dat regelen we voor u.

Groepen boven de 4 of 8 personen

Voor groepen die met meer dan 4 personen een van de JEEP tours wil doen zijn er diverse mogelijkheden. Om deze te bespreken is contact via het emailadres info@liberationtour.nl het meest handig.

Voor groepen die met meer dan 8 personen de tour met de DODGE willen doen is de prijs          € 42,50 p/p waarbij er voor een groep van 9 personen, vanwege de inzet van een extra voertuig, een toeslag van 42,50 geldt. Ook hier geldt dat contact via het emailadres info@liberationtour.nl het meest handig is. Met uw verzoek wordt onderzocht of de gewenste capaciteit beschikbaar is. U krijgt hier terugkoppeling over via de telefoon of via de mail.

Individuele deelnemer

Om ook individuele deelnemers de kans te geven de tour met de DODGE mee te maken, is er de mogelijkheid om in te schrijven. Bij het minimum aantal van 7 deelnemers zal de rit, in overleg met u, worden gepland. De prijs per deelnemer is 45,-. De inschrijving loopt via het mail adres: info@liberationtour.nl

Vertrek en aankomst bij restaurant ’t Zwaantje, Groesbeekseweg 106, 6585 KH Mook.

Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden Liberation Tour