Arrangementen

Arrangement met het Vrijheidsmuseum en ’t Zwaantje

NB: Op maandagen is ’t Zwaantje gesloten en wordt de lunch bij Eijgenwijs gebruikt.

koffie en bevrijdingsgebakVoor € 62,85 p.p. (Prijs 2019) brengt u een bezoek aan het Vrijheidsmuseum (voorheen Nationaal Bevrijdings Museum 1944-1945) waar u getrakteerd wordt op koffie en bevrijdingsgebak. De lunch gebruikt u bij het rustiek gelegen restaurant ’t Zwaantje op de grens van Gelderland en Limburg gelegen op nog geen 15 minuten vanaf het museum.

Mini-broodjes-1024x685

Na de Liberation Lunch special, bestaande uit een kopje soep met 3 minibroodjes belegd met Gennepse oude kaas, Livar ‘schink’ (ham van het Limburgs varken) en gerookte zalm incl. koffie en thee wordt u door LiberationTour meegenomen voor een 2,5 uur durende rondrit door het ‘Toscane van Gelderland’ in 1 of meerdere authentieke historische militaire voertuigen, waarbij u het verleden voelt! Onderweg stoppen we om koffie- thee- of frisdrank met iets lekkers te gebruiken.

Voor dit arrangement geldt een minimum aantal deelnemers van 7 en een maximum aantal van 28 personen. Via info@liberationtour.nl kunt u dit arrangement reserveren.

Maar Groesbeek biedt u nog meer! De Groesbeekse wijnen winnen veel internationale prijzen. Diverse wijnhoeves willen u dan ook graag kennis laten maken met hun producten. Veelal zijn zij voorzien van een boerenterras waar u ook kunt genieten van de plaatselijke producten. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

En wat dacht u van een Bevrijdingsdiner aansluitend op de tour om uw dag af te sluiten?

boerengolf

Combineert u de tour liever met een sportieve inspanning? Ook hier voor zijn er meerdere mogelijkheden in Groesbeek; van touwbaan tot Boerengolf!

Mocht u een of meerdere overnachtingen willen om Groesbeek te verkennen dan zijn er meerdere prachtige hotels die u het graag naar de zin willen maken.

Laat mij uw wensen weten en ik zorg ervoor dat u met plezier terugdenkt aan Groesbeek!
Weersverwachting: