Tour programma 2019

Uitbreiding tours

Vanaf 1 januari 2018 biedt Liberation Tour het gehele jaar door tours aan. Ook in 2019 kunt u deze boeken. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Grave/Groesbeek/Nijmegen

Deze tour leidt u langs de doelen die Generaal Gavin en zijn mannen van de 82ste Airborne        Divisie veilig moesten stellen. Deze doelen waren de brug over de Maas, de verkeers- en spoorbrug over de Waal en het bewaken van de landingsterreinen.
Vanwege de lengte van de tour wordt de DODGE uit 1944 hier niet voor gebruikt. Het                    maximale aantal deelnemers voor deze tour is 4 personen. Mocht u deze tour met een                grotere groep willen maken neem dan contact op via de email info@liberationtour.nl.

Groesbeek/Nijmegen in de voetsporen van de 82ste

Deze tour neemt u mee vanaf de landingsvelden van de Amerikanen tot en met de                        verovering van de Waalbrug.
Vanwege de lengte van de tour wordt de DODGE uit 1944 hier niet voor gebruikt. Het                  maximale aantal deelnemers voor deze tour is 4 personen. Mocht u deze tour met een                grotere groep willen maken neem dan contact op via de email info@liberationtour.nl.

Operatie Market Garden en Operatie Veritable

Deze tour neemt u mee vanaf het moment dat Operatie Market Garden startte op 17 september 1944 tot en met de start van Operatie Veritable op 8 februari 1945.  In de periode 1 april tot en met 31 oktober wordt de tour gereden met de DODGE uit 1944, van 1 november tot en met 31 maart staat de JEEP uit 2017 voor u klaar. Met de DODGE is een groepsgrootte van 1 tot en met 28 mogelijk. Met de JEEP is het aantal deelnemers max. 4 personen. Heeft u een groep van meer dan 4 deelnemers neem dan contact op via de email info@liberationtour.nl .