Nederrijkswald

Recreatiebedrijf Nederrijkswald’ ligt aan de Noord-Westzijde van Groesbeek en wordt omarmd door de natuur. Met uw eigen kampeermiddel wordt u van april tot en met september gastvrij ontvangen door de familie Voss-Müskens. Druk op de foto voor meer info.

Klein Amerika

‘Klein-Amerika’ is een camping, wijngaard en landbouwbedrijf gelegen op de zuidhelling in Groesbeek. Er is volop rust en ruimte met prachtige panoramische vergezichten over onder andere het Duitse Reichswald. Naast de camping zijn er een podge , 4 persoons Lodge en twee luxe boerenkamers. 
Hier wordt u gastvrij ontvangen door de familie Beijer. Druk op de foto voor meer info.

De Hoge Hof

U bent te gast bij de Familie Langeveldt. Sinds 1880 gaat het bedrijf van vader op zoon, waarbij met Daan nu de vijfde generatie aan zet is. Het melkveebedrijf is met de mini camping verweven. De familie Langeveldt staat altijd voor u klaar en laat u meegenieten van hun bedrijf!
Het bedrijf telt ongeveer 130 melkkoeien en 80 stuks jongvee. Het overgrote deel van de koeien zijn zwartbonte Holsteiners. Zomers en in het najaar grazen de koeien heerlijk vrij in het weiland! Neem gerust een kijkje in de stallen. Zie van dichtbij hoe een echt melkveebedrijf werkt. Het zal u verbazen wat daar allemaal bij komt kijken! Altijd al een koe willen melken of kalfjes willen voeren? Dat kan allemaal op ‘De Hoge Hof’. Druk op de foto voor meer info.